Coaching

Coaching is niet vertellen wat je móet doen. En als jij zelf gelooft dat iets moet, stel ik de vraag:"Wat kies je? Wat wil je?" 

 

 

Durf jij jezelf de vraag te stellen wat jij echt wilt? 

 

Als coach is het mijn passie om samen met jou te ontdekken welke doelen jij nastreeft en zo concreet te maken dat je ze ook zult halen.

Wat inspireert jou? Wat raakt jou? 

Dat is waar coaching om draait: om wat voor jou belangrijk is. 

 

Samen gaan we jouw drijfveer (terug)vinden en ervoor zorgen dat je doelen op de voorgrond staan. Tijd voor actie, want in mijn ogen is dat onmisbaar. Alleen praten over wat je dwars zit of juist uitdaagt is niet genoeg. 

 

Ik ben gediplomeerd bewustzijnscoach. Ik weet hoe het kan zijn om je krachtig te voelen, maar ook hoe het is om vast te zitten. Met mijn ervaring en vaardigheden kan ik jou nieuwe mogelijkheden aanbieden. Wellicht deuren openen die je zelf voorheen niet zag. Je moet je wel openstellen en bereid zijn om te ontdekken wat er achter die deur zit. We verlagen samen drempels en nemen barrières in je denkpatroon weg. Dit doen we ook door zowel fysieke als mentale uitdagingen aan te gaan waarbij je uit je comfortzone zult stappen, want dáár ligt je groei.

 

Ik geef jou dat duwtje in de rug dat nodig is om angst, schaamte en belemmeringen te overwinnen en je jezelf opnieuw uit kunt vinden. Want dat is het mooiste van coaching; dat we uiteindelijk samen gaan vieren dat jij jouw doelen haalt. En hoe goed het voelt om contole te hebben over je eigen gevoel en leven!

 

Tijdens coachingsessies werken we aan:
 

 • Effectiever communiceren;

 • Belemmeringen uit de weg nemen;

 • Loslaten;

 • Groei in zelfbewustzijn;

 • Acties om je doelen te halen;

 • Je krachtig voelen en toegang krijgen tot meer energie;

 • Grip op je leven.

 

Wat ik van jou vraag tijdens een coachingsessie:
 

 • Commitment voor elke stap en de doelen die jij kiest;

 • Discipline om zelf afspraken te plannen en je (zelf gekozen) huiswerk te doen;

 • Kwetsbaarheid en zelfreflectie toepassen;

 • De wens om als persoon te groeien ook als het lastig en confronterend is

 

Informatie en kosten

Coachingsessies vinden plaats op een verschillende locaties. Afhankelijk van je wensen kunnen we hiervoor samen een locatie kiezen, waarbij ik eventueel reiskosten bereken.

 

Kosten

Zes coaching-sessies bedragen: €600,-

 

Erik

"Mark is in staat mij te krijgen waar inzichten ontstaan."

"Ik ben dankbaar voor het coachingtraject dat ik bij Mark heb gevolgd. Hij voelt precies aan waar het knelt en geeft eerlijke en directe feedback. Zijn aanpak is gestructureerd en helder. Met zijn intense aandacht en aanwezigheid zet hij geduldig door als het...
Ger
36 jaar

"Mark, You Rock!!"

"Een paar jaar geleden zat ik niet lekker in m'n vel. Ik was er niet al te best aan toe. Ik vond mijzelf niet leuk en aardig en vond de hele wereld kut. Ik leefde in de roes van de dag. Alle dagen waren eigenlijk hetzelfde: werken, eten, slapen. En dat dag in...