Coaching

 

Zit je niet lekker in je vel, word je geleefd door je werk en/of je relatie? Het begint vaak met een dag die voelt als sleur. Die heb je soms, maar wat doe je wanneer alle dagen zo voelen? Weet jij nog wat jou motiveert en waar je met plezier voor uit bed stapt?

 

Durf jij jezelf de vraag te stellen in hoeverre het leven dat jij leidt door jou gekozen is en aansluit bij wat jou bezielt?

 

Als coach is het mijn passie om samen met jou te ontdekken wat je drijfveer is en welke doelen bij jou passen. Wat inspireert jou? Dat is waar het allemaal om draait. De drijfveer (terug)vinden en ervoor zorgen dat die passie en doelen er voor zorgen dat jij je drive weer terug vindt en in actie komt. In mijn ogen is die actie onmisbaar, alleen praten over wat je dwars zit of juist uitdaagt is niet genoeg. Ook wanneer je niet meer weet wat je dromen zijn of waar je passie ligt vinden we samen de weg. Zodat jij weer volop in je kracht staat.

 

Ik ben gediplomeerd bewustzijnscoach en weet hoe het voelt als je in je kracht staat ėn hoe het is om “vast” te zitten in een negatief patroon. Met mijn ervaring en de vaardigheden die ik als coach heb kan ik jou deuren laten zien, die jij zelf voorheen nog niet zag. Je zult dan wel zelf moeten gaan kijken wat er achter die deur zit. We verlagen samen drempels en nemen barrières in je denkpatroon weg. Dit doen we ook tijdens de één op één coaching sessies door fysieke uitdagingen en mentale uitdagingen niet uit de weg te gaan, uit je comfortzone te treden en door letterlijk en figuurlijk in actie te komen. We doorgronden je problemen en gaan op zoek naar oorzaken. Daar ligt de weg naar de oplossing.

 

Ik geef jou dat duwtje in de rug die nodig is om over drempels te stappen. Want dat is het mooiste van coaching; dat we uiteindelijk samen gaan vieren dat jij jouw doelen haalt. En hoe lekker het voelt altijd toegang te kunnen hebben tot je innerlijke vuur.

 

Tijdens coachingsessies werken we aan:
 

  • Effectiever communiceren;

  • De durf en tools om belemmeringen uit de weg te nemen;

  • Groei in zelfbewustzijn;

  • Acties om je doelen te halen;

  • Het in je kracht staan en toegang tot meer energie;

  • De grip op je leven.

 

Wat vraag ik van jou tijdens een coachingsessie:
 

  • Commitment voor elke stap en de doelen die jij kiest;

  • Discipline om zelf je afspraken te plannen en je (zelf gekozen) huiswerk te doen;

  • Kwetsbaarheid om naar jezelf te kunnen en willen kijken;

  • Jezelf kritische vragen durven stellen.

 

Informatie en kosten

Coachingsessies vinden plaats op een verschillende locaties, afhankelijk van je wensen kunnen we hiervoor samen een locatie kiezen. Afhankelijk van de locatie bereken ik eventueel reiskosten.

 

Kosten

Coaching 6 sessies - €550,00