Coaching

 

Zit je niet lekker in je vel? Word je geleefd door je werk en/of je relatie? Wil je graag de dagelijkse patronen doorbreken? Ervoor zorgen dat die niet de overhand hebben? Weet je nog wat je motiveert en waarvoor je met plezier uit bed stapt?

 

Durf jij jezelf de vraag te stellen in hoeverre het leven dat jij leidt door jou gekozen is en aansluit bij wat jou bezielt?

 

Als coach is het mijn passie om samen met jou te ontdekken wat je drijfveer is en welke doelen je wilt nastreven. Wat inspireert je? Dat is waar het allemaal om draait. Samen gaan we jouw drijfveer (terug)vinden en ervoor zorgen dat je doelen op de voorgrond staan. Tijd voor actie, want in mijn ogen is dat onmisbaar. Alleen praten over wat je dwars zit of juist uitdaagt is niet genoeg. Zelfs wanneer je niet meer weet wat je dromen zijn of waar je passie ligt vinden we samen de weg. Zodat jij weer volop in je kracht staat.

 

Ik ben gediplomeerd bewustzijnscoach. Ik weet hoe het kan zijn om je krachtig te voelen, alsook om vastgeroest te raken in een negatief patroon. Met mijn ervaring en vaardigheden kan ik jou nieuwe mogelijkheden aanbieden. Wellicht deuren openen die je zelf voorheen niet zag. Je moet je wel openstellen en bereid zijn om te ontdekken wat er achter die deur zit. We verlagen samen drempels en nemen barrières in je denkpatroon weg. Dit doen we ook door zowel fysieke als mentale uitdagingen niet uit de weg te gaan waarbij je uit je comfortzone zult treden. We doorgronden je problemen en gaan op zoek naar oorzaken. Daar ligt de weg naar de oplossing.

 

Ik geef jou dat duwtje in de rug dat nodig is om angst, schaamte en belemmeringen te overwinnen en jezelf te kunnen resetten en hervinden. Want dat is het mooiste van coaching; dat we uiteindelijk samen gaan vieren dat jij jouw doelen haalt. En hoe goed het voelt om contole te hebben over je eigen gevoel.  

 

Tijdens coachingsessies werken we aan:
 

  • Effectiever communiceren;

  • belemmeringen uit de weg te nemen door te durven loslaten;

  • groei in zelfbewustzijn;

  • acties om je doelen te halen;

  • je krachtig voelen en toegang krijgen tot meer energie;

  • de grip op je leven.

 

Wat ik van jou vraag tijdens een coachingsessie:
 

  • Commitment voor elke stap en de doelen die jij kiest;

  • discipline om zelf afspraken te plannen en je (zelf gekozen) huiswerk te doen;

  • kwetsbaarheid en zelfreflectie toepassen;

  • jezelf kritische vragen durven stellen.

 

Informatie en kosten

Coachingsessies vinden plaats op een verschillende locaties. Afhankelijk van je wensen kunnen we hiervoor samen een locatie kiezen, waarbij ik eventueel reiskosten bereken.

 

Kosten

Zes coaching-sessies bedragen: €550,00