"Mark, You Rock!!"

Ger
36 jaar

"Een paar jaar geleden zat ik niet lekker in m'n vel. Ik was er niet al te best aan toe. Ik vond mijzelf niet leuk en aardig en vond de hele wereld kut. Ik leefde in de roes van de dag. Alle dagen waren eigenlijk hetzelfde: werken, eten, slapen. En dat dag in dag uit, week in week uit.


Er moest iets gebeuren, maar wat? Ik had geen idee. Gelukkig kwam ik via via in contact met Mark van Breemen. Eigenlijk had ik vanaf de eerste sessie met Mark een klik met hem. Ik wist dat hij door slimme vragen te stellen, mij bepaalde inzichten gaf. Daardoor zag ik in hoe het voor mij werkt. Het was voor mij persoonlijk nogal een drempel om buiten mijn comfort zone te treden... Ik ga niet vertellen wat Mark allemaal voor mij heeft bedacht om uit te proberen en te doen. Maar het was zeker buiten mijn comfort zone en voor mij best heftig. Tegelijkertijd was het ook fan-tas-tisch!! Ik ben zo blij dat ik die dingen heb gedaan. Dat hij mij specifieke inzichten heeft gegeven. Mark heeft mij weer geleerd hoe het is om te leven als een man met ballen.


Inmiddels ben ik een aantal jaren verder en ben ik (met dank aan een uitdaging van Mark) gestopt met roken. Doe ik de dingen die ik wil doen. Ga ik naar wie en met wie ik wil. 
Voor iedereen die twijfelt of het de moeite waard is, kan ik alleen zeggen: ogen dicht en springen. Je komt er vanzelf achter wat het je allemaal gaat opleveren. Wat mij betreft een absolute aanrader!


Mark, You Rock!!"