Mark, You Rock!!

Ger
36 jaar

Een paar jaar geleden zat ik niet lekker in m'n vel zeg maar gewoon ik was er niet al te best aan toe. Ik vond mij zelf niet leuk en aardig en vond de hele wereld kut. Ik leefde in de roes van de dag en alle dagen waren eigenlijk hetzelfde werken eten slapen en dat dag in dag uit, week in week uit.


Er moest wat gebeuren, maar wat? Ik had geen idee gelukkig kwam ik via via in contact met Mark van Breemen. Eigenlijk had ik vanaf de eerste sessie met Mark een klik met hem. Ik wist dat hij door slimme vragen te stellen, mij bepaalde inzichten gaf. Daardoor zag ik in hoe het voor mij werkt. Wat vooral een ding voor mij persoonlijk was was het buiten mijn comfortzone treden... ik ga niet vertellen wat Mark allemaal voor mij heeft bedacht om uit te proberen en te doen. Maar het was zeker buiten mijn comfortzone en voor mij best heftig maar het was ook Fan-tas-tisch!! Zo blij dat ik die dingen heb gedaan en dat hij mij die inzichten heeft gegeven, hij heeft mij weer geleerd hoe het is om te leven als een man met ballen.


Inmiddels ben ik al 3 jaar verder en ben ik (met dank aan een uitdaging van Mark) ruim 3 jaar gestopt met roken. Doe ik de dingen die ik wil doen. Ga ik naar wie en met wie ik wil. 
Voor iedereen die twijfelt of het de moeite waard is kan ik alleen zeggen ogen dicht en springen je komt er vanzelf achter wat het je allemaal op gaat leveren, wat mij betreft een absolute aanrader!


Mark, You Rock!!