HART vs HARD & LIJDEN en VERLEIDEN

Pas nadat je “Nee” kunt zeggen ontstaat er ruimte voor een “Ja” – “JA’ tegen jouw kwetsbaarheid,  want strijders met een gesloten hart zijn er al genoeg, Durf jij het masker van mannelijkheid dat de maatschappij je oplegt te laten vallen?
Emotioneel_Mannelijkheid_Krijger_Oerman_Mannentraining_Training_Kracht_Competitie

Fase 3: HART vs HARD & LIJDEN en VERLEIDEN 

Liefde 2.0

"Er is een fundamenteel verschil tussen mannen en vrouwen. Dit verschil te onderdrukken, betekent lijden. Het te begrijpen betekent verleiden. Het te voelen betekent liefhebben. Nergens komen deze verschillen zo moeilijk bij elkaar als juist daar waar de seksen elkaar ontmoeten: In de liefde, relaties en seks."

Lodovico Satana 

 

Uit onderzoek blijkt dat al op een leeftijd van 5 jaar de meeste jongetjes minder makkelijk dan meisjes praten over hun gevoel, hun twijfels, hun eenzaamheid en hun verdriet. Met maskers van materieel succes, stoïcisme, intellectualisme en machismo is ons geleerd aan de buitenkant hard te zijn, net zolang totdat we niet eens meer weten waarvoor we ons afgesloten hebben, of wat überhaupt voelen is. In het boek “De jongenscode” staat beschreven hoe de gevolgen hiervan leiden tot enorm lijden. Schooluitval, drugmisbruik, geweld en daklozencijfers die worden gedomineerd door mannen. Bij echtscheidingen is de man meestal degene de rekening betaald: letterlijk en figuurlijk.

 

Daarnaast zijn het vaak de mannen die schuldig aan seksuele intimidatie – niet iets om trots op te zijn. Maar daar waar vrouwen meer dan mannen in hun geslacht worden beschadigd, zijn het de mannen die in hun hart worden beschadigd.

 

Dus stel ik je de vraag: Leiden of Lijden? Hart of Hard? Wat kies jij?

 

In deze fase neem jij de leiding en leer je hierop te vertrouwen. Je leert jezelf te openen voor jouw emotionele kant, in een veilige omgeving, waar je niet afgerekend wordt op je kwetsbaarheid. Vanuit daar kan je de stap nemen naar verleiden en meer.... flirten, spelen, erotiek en waarom vrouwen stiekem allemaal fifty shades of grey verslinden

 

Groningen, Nederland
395,00 (richtprijs, incl. verblijf)
Mark van Breemen

Gerelateerde trainingen

VISIE, VRIENDSCHAP & VRIJHEID

Fase 4 VISIE, VRIENDSCHAP & VRIJHEID 

Hoe ouder we worden hoe meer de sleur toeslaat, vrijwel niemand verandert zijn leven wanneer de noodzaak van die verandering niet echt gevoeld wordt.
Mooi boys en  moeders aan de wieg van de nice guy

Mooi boys en moeders aan de wieg van de nice guy

Fase 2: Mooi boys en moeders aan de wieg van de nice guy

Zeg jij altijd ja tegen je vriendin of vrouw? Vind je het ontzettend belangrijk dat je het altijd “goed” doet in haar ogen? Hoe goed is dat eigenlijk?