Herboren mannelijkheid

In deze maatschappij wordt mannelijkheid steeds vaker weggezet als primair en achterhaald, de focus ligt op vrouwelijke eigenschappen. Maar wat als dit betekent dat je jouw plek daarin niet weet, en onbewust jouw eigen natuur ontkent?
Mannelijkheid_Krijger_Oerman_Mannentraining_Training_Kracht_Competitie

Fase 1: Competitie en kracht

De krijger anno nu

In fase 1 gaan we terug naar de man 1.0, we verbinden ons brein met ons lijf en gaan daarmee terug naar de kern van mannelijkheid zoals de natuur die bedoeld heeft; de krijger!

 

We werken in een groep met mannen aan onderwerpen als innerlijke kracht, competitie, een actieve houding, inzichten en uitdagingen rondom mannelijkheid anno nu, kracht en competitie. Dit doen we door samen op avontuur te gaan. We gaan fysieke uitdagingen aan, we mediteren en zoeken contact met elkaar. Deze dynamiek zorgt ervoor dat jij jezelf opnieuw leert kennen, grenzen doorbreekt en je positie in een groep versterkt. De groepen waarin we deze training uitvoeren zijn relatief klein waardoor je snel een vertrouwensband bouwt met elkaar. Dit is een van de belangrijkste ingrediënten voor verbroedering, groei en persoonlijke ontwikkeling.

 

Durf jij het aan? Werken aan jezelf? Herboren mannelijkheid!

Meld je aan en ga mee op avontuur!

Groningen, Nederland
395,00 (richtprijs, incl. verblijf)
Mark van Breemen

Gerelateerde trainingen

Mannelijkheid_Krijger_Oerman_Mannentraining_Training_Kracht_Competitie

Vriendschap en vrijheid

Fase 4: Leven en genieten

Hoe ouder we worden hoe meer de sleur toeslaat, vrijwel niemand verandert zijn leven wanneer de noodzaak van die verandering niet echt gevoeld wordt.
Emotioneel_Mannelijkheid_Krijger_Oerman_Mannentraining_Training_Kracht_Competitie

Lijden en verleiden

Fase 3: Zelfkennis en zelfbeeld

Praten over gevoelens? Dat doen wij mannen liever niet, we hebben immers een masker wat altijd het gewenste beeld aan de buitenwereld laat zien. Waaro