Kracht, krijger en competitie

De eerste fase gaat over onze innerlijke krijger en over competitie, wat een mannelijke manier is om zich te verbinden met de ander. Over waarom mannen spelletjes spelen en daar intens van kunnen genieten.
Mannelijkheid_Krijger_Oerman_Mannentraining_Training_Kracht_Competitie

Fase 1

Lijf 1.0

Voel jij verbondenheid met jouw lijf en kun je intensiteit aan? Kun je hierbij competitie aangaan met andere mannen? Wellicht heb je hier ervaring mee. Of wijs je competitie en lichaamskracht af? Die afwijzing is niet raar, want in onze maatschappij wordt heftigheid al snel geassocieerd met machogedrag en agressie. Het is veelal een interpretatie die gelinkt is aan gewelddadigheid en onderdrukking. Maar welke deuren gaan er open als je deze energie zou kunnen omarmen zonder dat je daardoor beschadigend bent? Wat zijn jouw antwoorden hierop over jouw relatie met autoriteit? En als we nog een stap verder gaan, over de band tussen jou en je vader?

 

Vaders

Eigenlijk gaat deze fase ook over vaders. Over onze eerste referentie en voorbeeld van wat mannelijkheid is. Wat jij van je vader hebt meegekregen of juist hebt gemist? Als jouw vader er al heeft mogen zijn, want veel jongens groeien op zonder vader of met een emotioneel afwezige vader. Dit zijn allemaal zaken die tijdens fase 1 aan bod komen.

 

Maatschappelijk context

Eerst gaan we in deze training algemene onderwerpen aanpakken zoals: mannelijkheid in een maatschappelijke context, visie op mannelijkheid en hoe de bestaande (stereotype) beelden over mannelijkheid hebben geleid tot zoveel emotionele afsluiting en geslotenheid.

Daarnaast staan we stil bij jouw uitdaging in het leven. Ik deel ervaringen en of breng je in contact met andere mannen die intensiteit omarmen. Zodat je leert hoe jij hierdoor ook in relatie naar vrouwen toe krachtiger kunt zijn, zonder gevoelloos te worden. Hoe jij in het bepalen van richting, het schip bent dat mannelijkheid vertegenwoordigt op een oceaan van het vrouwelijke. Bovenal wordt het een geweldige initiatie van jouw mannelijke kracht!

 

Durf jij het aan? Werken aan jezelf?

Meld je aan en ga mee op avontuur!

Groningen/Westdorp, Nederland
395,00 (richtprijs, incl. verblijf)
Mark van Breemen

Gerelateerde trainingen

VISIE, VRIENDSCHAP & VRIJHEID

Fase 4

Hoe ouder we worden, hoe meer de sleur toeslaat. Vrijwel niemand verandert zijn leven wanneer de noodzaak van die verandering niet echt gevoeld wordt.
Emotioneel_Mannelijkheid_Krijger_Oerman_Mannentraining_Training_Kracht_Competitie

HART vs HARD: LIJDEN en VERLEIDEN

Fase 3

Pas nadat je 'nee' kunt zeggen ontstaat er ruimte voor een 'ja' – 'JA’ tegen jouw kwetsbaarheid, want strijders met een gesloten hart zijn er al genoe