Kracht, krijger en competitie

De eerste fase gaat over onze innerlijke krijger – en over competitie als mannelijke manier van verbinden met elkaar. Over waarom mannen spelletjes spelen en daar intens van kunnen genieten.
Mannelijkheid_Krijger_Oerman_Mannentraining_Training_Kracht_Competitie

Fase 1: Kracht, krijger en competitie

Lijf 1.0

Voel jij verbondenheid met jouw lijf en kun je intensiteit aan? Kun je verbondenheid ervaren met andere mannen in het aangaan van competitie?

Heb je ervaringen met de mate van verbondenheid die mannen onderling kunnen ervaren door competitie? Of wijs je competitie en heftigheid af? Niet raar, in een maatschappij waar heftigheid al gauw geassocieerd wordt met macho gedrag, en wordt weggezet als gewelddadig en onderdrukkend. Maar welke deuren gaan er open als je deze energie zou kunnen omarmen zonder dat je daarmee beschadigend bent?

 

Wat zeggen jouw antwoorden hierop over jouw relatie met autoriteit en daarachter over jou en je  vader?

 

Eigenlijk gaat deze fase ook over vaders, over onze eerste referentie en voorbeeld voor wat mannelijkheid is…. Wat jij van je vader hebt meegekregen, of juist hebt gemist? Als jouw vader er al heeft mogen zijn, want veel jongens groeien op zonder vader, of met een emotioneel afwezige vader.

 

Allemaal zaken die tijdens fase 1 aan bod komen. Maar eerst gaan we in deze training algemene onderwerpen aanpakken zoals; mannelijkheid in een maatschappelijke context, visie op mannelijkheid en hoe de bestaande beelden over mannelijkheid hebben geleid tot zoveel afsluiting en gesloten mannen.

 

We staan stil bij jouw uitdaging in het leven, geven je ervaringen mee waarin je andere mannen ontmoet op een manier die intensiteit omarmt. Hoe jij hierdoor ook in je relatie naar vrouwen toe krachtiger kunt staan, zonder gevoelloos te worden. Hoe jij in het bepalen van richting, het schip bent dat mannelijkheid vertegenwoordigt op een oceaan van het vrouwelijke. Maar bovenal wordt het een geweldige initiatie in jouw mannelijke kracht!

 

Durf jij het aan? Werken aan jezelf?

Meld je aan en ga mee op avontuur!

Groningen, Nederland
395,00 (richtprijs, incl. verblijf)
Mark van Breemen

Gerelateerde trainingen

VISIE, VRIENDSCHAP & VRIJHEID

Fase 4 VISIE, VRIENDSCHAP & VRIJHEID 

Hoe ouder we worden hoe meer de sleur toeslaat, vrijwel niemand verandert zijn leven wanneer de noodzaak van die verandering niet echt gevoeld wordt.
Emotioneel_Mannelijkheid_Krijger_Oerman_Mannentraining_Training_Kracht_Competitie

HART vs HARD & LIJDEN en VERLEIDEN

Fase 3: HART vs HARD & LIJDEN en VERLEIDEN 

Pas nadat je “Nee” kunt zeggen ontstaat er ruimte voor een “Ja” – “JA’ tegen jouw kwetsbaarheid,  want strijders met een gesloten hart zijn er al geno