Lijden en verleiden

Praten over gevoelens? Dat doen wij mannen liever niet, we hebben immers een masker wat altijd het gewenste beeld aan de buitenwereld laat zien. Waarom zou je je kwetsbaar opstellen, durven te voelen en je gevoel uitspreken?
Emotioneel_Mannelijkheid_Krijger_Oerman_Mannentraining_Training_Kracht_Competitie

Fase 3: Zelfkennis en zelfbeeld

Verleiden flirten en dominantie

In de groep besteden we aandacht aan je gevoel, je emotionele kant krijgt de ruimte. De veilige setting die we creëren zorgt ervoor dat je niet afgerekend wordt op je kwetsbaarheid. Dit geeft de ruimte om de stof van fase 1 en 2 in de praktijk te brengen. We gaan spelen met thema's als; aantrekken, afstoten, verleiding, afwijzing, dominantie, overgave, seksualitiet en erotiek.

 

In fase 2 hebben we gewerkt aan het “Nee” zeggen tegen teveel vrouwelijke energie. Dit is een fase waarin we werken aan een gelijkwaardige relatie tussen man en vrouw. Een relatie waarin jij leidt en het goed voelt om “Ja” te kunnen zeggen. Jij neemt de leiding en leert hierop te vertrouwen. Door een goed zelfbeeld en groei in je zelfvertrouwen kun jij jezelf zijn. Een krachtige man die de leiding neemt, speels en zelfbewust is. Dat is immers onweerstaanbaar voor bijna alle vrouwen.

 

Sluit je aan bij de groep en werk samen met ons aan jouw toekomst als leider in je relatie.

 

Groningen, Nederland
395,00 (richtprijs, incl. verblijf)
Mark van Breemen

Gerelateerde trainingen

Mannelijkheid_Krijger_Oerman_Mannentraining_Training_Kracht_Competitie

Vriendschap en vrijheid

Fase 4: Leven en genieten

Hoe ouder we worden hoe meer de sleur toeslaat, vrijwel niemand verandert zijn leven wanneer de noodzaak van die verandering niet echt gevoeld wordt.
Mannelijkheid_Krijger_Oerman_Mannentraining_Training_Kracht_Competitie

De man in je relatie

Fase 2: Afhankelijk / onafhankelijk

Zeg jij altijd ja tegen je vriendin of vrouw? Vind je het ontzettend belangrijk dat je het altijd “goed” doet in haar ogen? Hoe goed is dat eigenlijk?