Mooi boys en moeders aan de wieg van de nice guy

Zeg jij altijd ja tegen je vriendin of vrouw? Vind je het ontzettend belangrijk dat je het altijd “goed” doet in haar ogen? Hoe goed is dat eigenlijk?
Mooi boys en  moeders aan de wieg van de nice guy

Fase 2: Mooi boys en moeders aan de wieg van de nice guy

Liefde 1.0 & Lijf 2.0

“Mama, nu ga je toch niet huilen. Of toon je net als ik je blijdschap met een traan. Ik blijf toch zo graag. nog even bij je schuilen. Dan kan ik de storm van het leven weerstaan.  Nee, mama, jou vergeten doe ik niet. Jij die altijd voor me klaarstond. Ook al had je zelf verdriet. Ja, tussen ons twee is toch zoveel. Toch zoveel wat ons bindt. Ook al ben ik nu een man.  Maar ik blijf altijd je kind.”

Andre Hazes

 

Ach wat lief, het is toch zo’n schatje, hij doet alles voor me...  Ben jij ook zo’n schatje en wil je graag alles doen om maar naar vrouwen te laten merken dat je beter bent dan die macho’s? Dienstbaar aan haar grillen en wensen en constant aan het checken of je het wel goed doet? Of misschien subtieler: als je geen vrouw of vriendin hebt, maar wel een heleboel praatvriendinnen, die hun hart bij jou uitstorten omdat je zo’n geweldige lieverd bent, de ideale schoonzoon, maar jij uiteindelijk moet toezien hoe ze het bed deelt met zo’n foute man, die ook nog eens minder slim is dan jij!

 

Het zijn een paar prikkelende vragen die je misschien in de verdediging drukken, en dat is ook de bedoeling. De uitnodiging is te kijken naar dit thema en jouw relatie met het vrouwelijke en specifiek de relatie met onze moeder, als verzorgster. Wat heb je van haar meegekregen en wat heb je gemist? De noodzaak van het vrouwelijke als tegenpool van het mannelijke, om veiligheid te bieden. “Liefde 1.0” die maakt dat we het liefste (bewust of onbewust) een vrouw zoeken die lijkt op onze moeder en we met haar kunnen versmelten in de veiligheid van haar buik.

 

Té veilig kan ook beklemmend zijn, zodat we niet meer weten wat van ons is of van de ander, wanneer een vrouw (het vrouwelijke) ons verantwoordelijk maakt voor haar gevoelens en emoties en jou daar langzaam mee domesticeert. Verandert van een wolf in een schoothondje.

 

Na fase 1 waar je “Ja” leert zeggen tegen jouw mannelijke kracht, gaat fase 2 over het “Nee” zeggen tegen teveel vrouwelijke energie, het bemoederen dat jou emotioneel bij de ballen heeft en de gevolgen hiervan voor jouw aantrekkelijkheid. Dit is geen afkeur van jouw vrouwelijke kant, maar een wake-up call naar waar jouw dienstbaarheid aan vrouwen jou bij de ballen heeft.

 

Ben jij klaar om te werken aan je gedrag ten opzichte van de vrouwen in jouw leven?

Meld je dan aan

Groningen, Nederland
396,00 (richtprijs, incl. verblijf)
Mark van Breemen

Gerelateerde trainingen

VISIE, VRIENDSCHAP & VRIJHEID

Fase 4 VISIE, VRIENDSCHAP & VRIJHEID 

Hoe ouder we worden hoe meer de sleur toeslaat, vrijwel niemand verandert zijn leven wanneer de noodzaak van die verandering niet echt gevoeld wordt.
Emotioneel_Mannelijkheid_Krijger_Oerman_Mannentraining_Training_Kracht_Competitie

HART vs HARD & LIJDEN en VERLEIDEN

Fase 3: HART vs HARD & LIJDEN en VERLEIDEN 

Pas nadat je “Nee” kunt zeggen ontstaat er ruimte voor een “Ja” – “JA’ tegen jouw kwetsbaarheid,  want strijders met een gesloten hart zijn er al geno