VISIE, VRIENDSCHAP & VRIJHEID

"Men who have lived significant lives, are men who never waited: not for money, security, ease, or women. Feel what you want to give most as a gift to the world and to your woman, and do what you can to give it today. Every moment waited, is a moment wasted, and each moment wasted degrades your clarity of purpose." - David Deida 

Fase 4

Loopbaan & Leven

 

visie & vrijheid

In deze fase focus je op wie jij kunt zijn: 

Wat heb jij te brengen en te geven? Wie wil jij echt zijn? Met wie wil je dat leven, of kies je voor alleen? Dat doelgerichte is jouw mannelijke essentie.

Tegelijkertijd leer je om in het moment te kunnen zijn en om ontvankelijk te zijn voor liefde en geluk op ieder moment of dat nu onder de douche is, of op je werk, tussen de lakens of bij het doen van de was. Het hier-en-nu is het vrouwelijke in jou dat in overgave is aan de stroom van het leven. Dan kun je gelukkig zijn ook als je jouw doelen (nog) niet behaald hebt. Kun je de liefde bedrijven zonder dat het ergens heen moet gaan.  Denk je dat verlichting bereikt wordt door je af te zonderen en op een rots te gaan mediteren? Probeer het dan eens op de camping of met pubers op de achterbank van de auto: dát is de spirituele oefening!

 

Wat moet jij loslaten om hiervoor te kunnen gaan? Wat beslis jij?

 

Er zal niets veranderen in jouw leven als je geen noodzaak voelt of jij niet loslaat wat in de weg zit. Pas daarna opent zich de vrijheid (en onzekerheid) van jouw nieuwe pad. In deze stap gaan we hiermee aan de slag en zul jij ervaren wat voor jou belangrijk is als jij geen tijd meer wilt verspillen. Hier begint jouw vrijheid!

 

Vriendschap

Een ander ontzettend belangrijk onderdeel van fase 4 is vriendschap. Want andere mannen geven je feedback die er niet omheen draait en halen je uit de put als het tegenzit. Hoe fijn het ook is om bij een vrouw je gevoelens te tonen als je terugvalt, je zult ervaren dat je sterker bent in de aanwezigheid van andere mannen. Ja, je mag je zwak voelen en hulp vragen van andere mannen. Want die momenten gaan komen als we onze visie niet helder hebben, wanneer we ons op de kop laten zitten door gedachten die ons ondermijnen of wanneer onze gewoontes en drukke leventje ons gevangen houdt in de comfort zone.

 

Hoe leef jij vanaf vandaag? Meld je aan en ga mee op avontuur!

Groningen/Westdorp, Nederland
395,00 (incl. verblijf)
Mark van Breemen

Gerelateerde trainingen

Emotioneel_Mannelijkheid_Krijger_Oerman_Mannentraining_Training_Kracht_Competitie

HARD vs HART: LIJDEN en VERLEIDEN

Fase 3

Pas nadat je 'nee' kunt zeggen ontstaat er ruimte voor een 'ja' – 'JA’ tegen jouw kwetsbaarheid, want strijders met een gesloten hart zijn er al genoe
Pleaser & mr. nice guy

Pleaser & mr. nice guy

Fase 2

Zeg jij altijd ja tegen je vriendin of vrouw? Vind je het ontzettend belangrijk dat je het altijd 'goed' doet in haar ogen? Hoe goed is dat eigenlijk?