Vriendschap en vrijheid

Hoe ouder we worden hoe meer de sleur toeslaat, vrijwel niemand verandert zijn leven wanneer de noodzaak van die verandering niet echt gevoeld wordt. Waar sta jij?
Mannelijkheid_Krijger_Oerman_Mannentraining_Training_Kracht_Competitie

Fase 4: Leven en genieten

Een vision quest in 3 dagen

In fase 4 gaan we naar de kern van jouw bestaan. Wat is voor jou belangrijk, wat heb jij de wereld te bieden en waar draait je leven om en waar zou je leven eigenlijk om moeten draaien? Hier komen de 2 stromen van jouw essentie samen. Jouw visie als koers en doel (het mannelijke) en daarnaast emotie en liefde (het vrouwelijke), zodat je niet al jouw geluk afhankelijk maakt van dat ene doel, maar ook in het moment kunt zijn: dát is de spirituele uitdaging!

 

In fase 4 brengen we balans in ons emotionele- en ons rationele brein. Zodat je kunt delen met kameraden, goed in je vel zit en kunt genieten van elk moment. We leren je kwetsbaarheid te tonen, zowel in vriendschappen als in je relatie. Ben jij klaar voor deze stap? 

Sluit je aan bij de groep en maak samen met ons de stap naar een bewust en lekker leven.

Groningen, Nederland
395,00 (richtprijs, incl. verblijf)
Mark van Breemen

Gerelateerde trainingen

Emotioneel_Mannelijkheid_Krijger_Oerman_Mannentraining_Training_Kracht_Competitie

Lijden en verleiden

Fase 3: Zelfkennis en zelfbeeld

Praten over gevoelens? Dat doen wij mannen liever niet, we hebben immers een masker wat altijd het gewenste beeld aan de buitenwereld laat zien. Waaro
Mannelijkheid_Krijger_Oerman_Mannentraining_Training_Kracht_Competitie

De man in je relatie

Fase 2: Afhankelijk / onafhankelijk

Zeg jij altijd ja tegen je vriendin of vrouw? Vind je het ontzettend belangrijk dat je het altijd “goed” doet in haar ogen? Hoe goed is dat eigenlijk?