Workshops

 

Naast de vaste trainingen coach ik mannen één op één en organiseer ik regelmatig workshops. Tijdens mijn workshops komen onderwerpen zoals mannelijkheid, relatie, liefde, vaderschap en vertrouwen aan bod. Hieronder vind je een overzicht van geplande workshops.

 

Het is ook mogelijk om een workshop op maat te maken voor een groep mensen. Ik doe dit met regelmaat voor bedrijven, afdelingen, (sport)teams, etc. Benieuwd naar de mogelijkheden op dit vlak? Neem gerust contact met me op voor een kennismaking via mail of telefoon.

De relatie-APK

Hebben jullie dat ook, dat alle tijd opgeslokt wordt door de kinderen, werk, verbouwing, huishouden en dan ook nog in het weekend naar dat verjaardagsfeestje, of op bezoek bij de (schoon)ouders? Worden jullie geleefd in jullie relatie of leven jullie je relatie? Komt jullie relatie door de APK of hebben jullie duizenden kilometers gereden zonder onderhoud? Als liefde en intimiteit de olie vormt van jullie relatie, is dit het moment om de olie te peilen en waar nodig bij te vullen.

Die before you die

Mark van Breemen-Mannenfestival-coach-voor-mannen-belgie
Stel dat dit de laatste 3 uren van je leven zijn? Welke hoofdstukken zijn dan nog niet afgeschreven? Wat laat je toe wat je niet meer wilt, en wie of wat heb je nog niet vergeven? In deze workshop neem ik je mee op reis, een voorproefje van jouw laatste uur. Ik garandeer je dat je in deze reis jouzelf voelt oplossen als een druppel in de oceaan, om terug te keren als een oceaan in een druppel. Deze workshop geef ik onder andere op Het Mannenfestival: van donderdag 26 augustus tot en met zondag 29 augustus in de bossen van Oud-Heverlee (België). Doe je mee?