De relatie-APK

Hebben jullie dat ook, dat alle tijd opgeslokt wordt door de kinderen, werk, verbouwing, huishouden en dan ook nog in het weekend naar dat verjaardagsfeestje, of op bezoek bij de (schoon)ouders? Worden jullie geleefd in jullie relatie of leven jullie je relatie? Komt jullie relatie door de APK of hebben jullie duizenden kilometers gereden zonder onderhoud? Als liefde en intimiteit de olie vormt van jullie relatie, is dit het moment om de olie te peilen en waar nodig bij te vullen.

In deze weekendsessie sta je stil bij hoe het met jezelf gaat, met je partner en met jullie relatie. Je checkt samen de stand van het ‘oliepeil’ en kijkt wat je ervoor moet doen om dit weer op orde te krijgen. Samen met andere stellen nemen we hier de tijd voor, waarbij we onderhoud plegen aan datgene waarmee een relatie ooit is begonnen: liefde en intimiteit.

 

Meer weten over De Relatie APK? Bekijk de website.

 

 

TESTIMONIALS DEELNEMERS

 

 

Erik:

"Door dit weekend voel ik mij als man in mijn dagelijkse leven meer in mijn kracht staan. Mark en Karina hebben gezamenlijk een fantastisch weekend georganiseerd, waardoor mijn vrouw en ik elkaars liefde weer hebben gevonden. Middels verschillende oefeningen waarbij niet alleen de relatie tot mijn vrouw, maar ook ikzelf veelvuldig aan bod komen, heeft mij een ander mens gemaakt. Krachtiger, zelfbewuster en vooral een betere partner door het inzicht van de rollen die wij als partners bewust en onbewust dagelijks spelen. Ik kan dit weekend aan elk stel, in elke relatiefase aanbevelen om liefde en aantrekkingskracht terug in je relatie te laten komen."

 

Louise:

"Wat een bijzonder weekend was het. En dit is nog een understatement! Ik wilde leren meer voor mijn verlangens op te komen en beter mijn grenzen aan te geven. Verlangens en grenzen aangeven binnen ons huwelijk zijn 100% behaald, en het werkt zelfs door in de ‘buitenwereld’ in vriendschappen en in werkrelaties. Het is een spannend weekend geweest. Nieuwe mensen ontmoeten met dezelfde wens om hun relatie verdieping te geven. Ik stapte buiten mijn comfort zone, want ik ben nooit eerder met tantra in aanraking geweest. De vooroordelen die ik had zijn weg. Het is voor mij een verdieping in liefde; de next level van lief hebben. Ik wist niet dat dit mogelijk was! Hoe mijn man en ik weer opnieuw in verbinding zijn gekomen, ruimte hebben om open en eerlijk te communiceren zonder je aangevallen te voelen en de tools hebben gekregen om dit thuis voort te zetten zijn goud waard. Wat mij betreft kun je beter investeren in deze relatie-APK, dan in een stedentrip met z'n tweeën, om te ervaren waarom je ook alweer voor elkaar gekozen hebt."

 

"Mark en Karina zijn erg betrokken. Ze dragen een rugzak vol met ervaringen en zijn onderdeel van de groep. Open, eerlijk en ze geven je de ruimte om te ontdekken in je eigen tempo. Ze stellen je prikkelende vragen om je aan het denken te zetten. Ze hebben de touwtjes in handen op een liefdevolle manier."
 

Marieke:

"Vol spanning en verwachting nam ik deel aan het APK-weekend samen met mijn man. Na 22 jaar een relatie te hebben waarvan 14 jaar getrouwd, is onze relatie we na dit weekend naar een hoger niveau gebracht onder de deskundige, vertrouwde begeleiding en ondersteuning van Mark en Karina. Ik voel me nu in mijn huwelijk meer gesteund, geliefd, gewaardeerd en bemind dan ooit tevoren. Mijn eigen vrouwen kracht is wakker gemaakt en er is ballast van me afgegooid waardoor ik me volledig kan openen naar de wereld en vooral naar mijn man. Ik kan zeggen dat de verliefdheid van de eerste drie maanden van onze relatie nu relatie terug is. Dit resulteert in een diepere verbinding en betere sex, en bovenal meer begrip en liefde. Het is een aanrader voor elk stel dat veel van elkaar houdt, maar waarbij de sleur van alledag het wat heeft overgenomen. Mark en Karina staan volledig in hun kracht in dit weekend en weten feilloos hoe ze je moeten begeleiden. We kunnen nu al niet wachten op de tweede APK"!

 

OVER MARK & KARINA

Mark en Karina zijn beide "consciousness coaches" en leven samen getrouwd en gecommitteerd. Daarnaast volgen en geven zij workshops rondom thema's als mannen en vrouwen, sjamanisme, seksualiteit, zweethutten en het "Avontuur voor mannen".

Westdorp
635,00
Mark van Breemen & Karina Diemer - van Breemen
11 Feb - 19:00 t/m 13 Feb - 16:30
+

Gerelateerde workshops

Mark van Breemen-Mannenfestival-coach-voor-mannen-belgie

Die before you die

Stel dat dit de laatste 3 uren van je leven zijn? Welke hoofdstukken zijn dan nog niet afgeschreven? Wat laat je toe wat je niet meer wilt, en wie of