Die before you die

Stel dat dit de laatste 3 uren van je leven zijn? Welke hoofdstukken zijn dan nog niet afgeschreven? Wat laat je toe wat je niet meer wilt, en wie of wat heb je nog niet vergeven? In deze workshop neem ik je mee op reis, een voorproefje van jouw laatste uur. Ik garandeer je dat je in deze reis jouzelf voelt oplossen als een druppel in de oceaan, om terug te keren als een oceaan in een druppel. Deze workshop geef ik onder andere op Het Mannenfestival: van donderdag 26 augustus tot en met zondag 29 augustus in de bossen van Oud-Heverlee (België). Doe je mee?
Mark van Breemen-Mannenfestival-coach-voor-mannen-belgie

Stel dat dit de laatste 3 uren van je leven zijn? Welke hoofdstukken zijn dan nog niet afgeschreven? Wat laat je toe wat je niet meer wilt, en wie of wat heb je nog niet vergeven? In deze workshop neem ik je mee op reis, een voorproefje van jouw laatste uur. Ik garandeer je dat je in deze reis jouzelf voelt oplossen als een druppel in de oceaan, om terug te keren als een oceaan in een druppel.

 

Deze workshop geef ik onder andere op Het Mannenfestival: van donderdag 26 augustus tot en met zondag 29 augustus in de bossen van Oud-Heverlee (België). Doe je mee?

Mark van Breemen

Gerelateerde workshops

De relatie-APK

Hebben jullie dat ook, dat alle tijd opgeslokt wordt door de kinderen, werk, verbouwing, huishouden en dan ook nog in het weekend naar dat verjaardags